Waarom Nautickurk?

Er zijn een paar functies van Nautickurk die het aantrekkelijk maken als scheepsdek

Grotere korrels
Wanneer kurkstopafval wordt gemalen, resulteert dit proces in korrels van verschillende grootte. Wij selecteren de grotere korrels, omdat dit een aantrekkelijkere vloer creëert die de natuurlijke voordelen van kurk maximaliseert. Veel kurkproducten gebruiken zeer kleine korrels, wat betekent dat er meer hars/bindmiddel wordt gebruikt dan dat de kurkvloer nog kurk is.

Betere binder, minder ervan
Ons bindmiddel is gepatenteerd en vertoont superieure elasticiteit en hechting. Dit geeft onze scheepsvloeren een uitzonderlijke flexibiliteit zonder scheuren of breken, ondanks het feit dat de hars grotendeels onzichtbaar is voor het oog. Wij blijven het product verbeteren en dit omvat ook het zoeken naar nieuwe bindmiddelen die milieuvriendelijker zijn.

Meer natuurlijk uiterlijk
Nautickurk lijkt meer op echte kurk. Je kunt van dichtbij kijken en de prachtige verscheidenheid aan granen, kleuren, vormen en maten zien. Doe een stap achteruit en ze gaan op in een aangename, maar beslist houtachtige textuur en kleur.

Duurzaamheid in natte ruimtes
De kurk en bindmiddel, samen met ons proces, resulteert in een product dat de verwachtingen in natte gebieden overtreft. Douchecabines, zwembadranden en natuurlijk scheepsdekken zijn allemaal uitstekende plaatsen om gebruik te maken van de uitstekende eigenschappen van Nautickurk.